Utstilling med nORSK Nestor innen kunsthåndverk

Kunsthall Grenlands nye utstilling er en omfattende presentasjon av en nestor innenfor norsk kunsthåndverk, Hanne Heuch.

Utstillingsåpning lørdag 2. november kl. 13:00
Kunsthall Grenland
Ælvespeilet kulturhus, Porsgrunn

Musikalske innslag på åpningen ved
Hanna Paulseberg og Jo Skaansar

Foto: Preben Holst

Hanne Heuchs status innen norsk keramikk og kunsthåndverk de siste fire tiår er udiskutabel. Denne utstillingen kommer som et ønske fra Kunsthall Grenland om å markere at det i år er 40 år siden Heuch startet sin kunstneriske karriere, gjennom å presentere et god utvalg av både eldre som nyproduserte arbeider.

Heuch er i dag en bejublet stilist og formgiver. Grunnuttrykket er enkelt og rått, men også følsomt og monumentalt. For Heuch har utforskertrangen innenfor den keramiske tradisjonen ikke nødvendigvis bare handlet om å stille nye spørsmål, men om å finne nye svar – og slik redefinere de sannhetene som allerede er godkjente og akseptert. 

For mer informasjon om utstillingen > klikk her

Utstillingen er støttet av Norsk kulturråd.